Kend værdien og risiciene ved din investering

Få et klart og fyldestgørende overblik over de risici og forhold, der er der er afgørende for værdien af din nye investeringsejendom eller investeringsprojekt.

I tæt samarbejde med dig gennemfører vi en samlet teknisk due diligence – gerne også i fælleskab med din advokat, revisor og ejendomsmægler.

 

Træf dine beslutninger på det rette grundlag

Der er en lang række forhold, som har betydning for værdien af din potentielle investering. F.eks. myndighedsforhold, lejerforhold, uoverensstemmende arealopgørelser, miljøforhold og forurening, vedligeholdelsesefterslæb og meget andet.

Derfor er det yderst vigtigt, at du får svar på alle uafklarede spørgsmål, så du kan træffe dine beslutninger på et fyldestgørende grundlag.

Det hjælper vores Due Diligence analyse dig med.
Optimér værdien af din investering

Måske er det muligt at optimere værdien af den ejendom eller det projekt, du kigger på, ved at ændre på det eller tænke i alternative anvendelsesmuligheder.

Vi kan fortage en vurdering og anbefaling af de muligheder, projektet eller ejendommen indbyder til.

 

En erfaren og uafhængig partner

Vi er din sikkerhed for uafhængig og uvildig rådgivning på såvel strategisk som teknisk niveau med projektets bedste for øje.

 

Emcon A/S
Gammel Lundtoftevej 1C, 2800 Kgs. Lyngby
Tel. +45 3997 0000 · emcon@emcon.dk 
CVR: 1528 0778

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.