Vi lærer af at lære fra os 

Hos Emcon tror vi på vidensdeling. Ikke blot internt og med vores kunder, men med alle relevante relationer. Derfor er det også naturligt for os at undervise.
Det kan være alt fra en-til-en undervisning til længere forløb arrangeret af en af de store kursusudbydere.
Vi underviser i det , som vi er bedst til f.eks. bygherrekompetencer, konflikthåndtering og succesiv kalkulation.
Lige for tiden har vi  ca. 10 medarbejdere hos Emcon, der løbende underviser.
For os er det en måde hele tiden at holde os opdateret og blive udfordret på vores viden samt en øvelse i at formidle den.

 

 

En partner der kender teori og praksis

Vi er din uafhængige partner, og vi tilrettelægger målrettet projektlederuddannelsen og undervisning til jeres behov baseret på en praktisk anvendelse af et bredt funderet teoretisk fundament.
Vores afdækning af udviklingspotentiale og undervisning i projektledelse er inspireret af "Projektledelsens grundbegreber", som er vores egen oversættelse af "A guide to the Project Management Body of Knowledge -PMBOK® Guide 2000".


 
Optimér værdien af din investering

Måske er det muligt at optimere værdien af den ejendom eller det projekt, du kigger på, ved at ændre på det eller tænke i alternative anvendelsesmuligheder.

Vi kan fortage en vurdering og anbefaling af de muligheder, projektet eller ejendommen indbyder til.

 

En erfaren og uafhængig partner

Vi er din sikkerhed for uafhængig og uvildig rådgivning på såvel strategisk som teknisk niveau med projektets bedste for øje.

 

Emcon A/S
Gammel Lundtoftevej 1C, 2800 Kgs. Lyngby
Tel. +45 3997 0000 · emcon@emcon.dk 
CVR: 1528 0778

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.