Julekort 2009

Titel: ukendt
Kunstner: Kirstine Roepstorff

Har gennem de seneste par år haft soloudstillinger på blandt andet Brandts Klædefabrik, Esbjerg Kunstmuseum, Peres Projects i LA og Berling, Artissima 13 i Torino, Arnolfini i Bristol og Galleri Christina Wilson. Er repræsenteret i samlinger på blandet andet Statens Museum for Kunst, Vestsjællands Kunstmuseum, Esbjerg Kunstmuseum, Saatchi Collection i London og Museum of Modern Art i New York.

”På vores klode hænger alting sammen, alting er forbundet og alting har en interaktion, og det er den heldhed, jeg fornemmer, og som jeg beskæftiger mig med ved at slå ned på forskellige aspekter og former. Det kan være klima og storpolitik, men det kan også være nære relationer f.eks. imellem manden og kvinden, mellem barnet og den voksne.”

”Med collage-teknikken kan jeg helt konkret sætte elementer sammen, uanset om de har noget med hinanden at gøre og derved spørge verden, idet jeg også sætter betragterens hjerne på arbejde for at finde ud af, hvordan tingene hænger sammen.”