Huset William

Så er det første spadestik taget til 56 nye almene ældreboliger i Valby, der erstatter et nedrevet plejehjem på Vigerslev Allé 169 i Valby. Fsb er bygherre og lejer SUF (Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune), som skal drive plejecentret.

Det bliver et tidssvarende og velfungerende plejecenter, der med sine skalmurede facader og smukt anlagte haveanlæg skal bidrage til at give hele området et løft, samtidigt med at det skal danne rammen om de nye 2 værelses- og moderne ældreboliger med velgennemtænkte arbejdspladser for plejepersonalet.

Emcon er bygherrerådgiver for fsb på projektet.

Huset William afleveres primo 2019.

Projektforslag Kant arkitekter a/s
Totalentreprenør er STB BYG A/S fra Vejle med arkitektfirmaet Kullegaard A/S Arkitekter, Lassen Landskab og ingeniørfirmaet Danakon a/s, som projekterende