Rejsegilde på PFA Kollegiet i Odense

Tirsdag d. 21. maj 2019 holdt PFA traditionen tro rejsegilde for håndværkere og rådgivere med taler fra Henrik Bunkenborg, Projektchef CASA, Michael Bruhn, Direktør for PFA Ejendomme og Peter Rahbæk Juel, Odenses Borgmester.

 Kollegiet i Odense er det første af fire kollegier, som PFA har taget initiativ til at bygge i anledning af 100-års jubilæet i 2017. De øvrige tre kollegier vil blive opført i de tre andre største studiebyer Aalborg, Aarhus og København.

Kollegiet i Odense på godt 12.500 m2 vil have plads til ca. 300 studerende. Kollegiet ligger centralt i Toldbodgade midt i City Campus-området ved havnen i Odense og ventes klar til indflytning i begyndelsen af 2020.

 PFA kollegiet opføres i totalentreprise af CASA som har Arkitema med som arkitekt og OBH som ingeniører.

Emcon er bygherrerådgiver for PFA fra start til slut.