Julekort 2021

OM KUNSTNEREN

Anette Harboe Flensburg (1961) har udstillet på anerkendte kunstmuseer og gallerier i Skandinavien og Europa. På Nivaagaards Malerisamling var hun aktuel i efteråret med en særudstilling i de netop nyrenoverede sale, hvor emcon har medvirket som bygherrerådgiver ifm. en større fondsstøttet klima- og sikringsrenovering. Udstillingen er nu flyttet til Johannes Larsen Museet i Kerteminde, hvor den kan ses frem til d. 9. januar 2022.Anette repræsenteres af Gallerie Møller Witt Bredgade 67 i København.

OM BILLEDET

(UDEN TITEL) 2021. Olie på lærred 60 x 80 cm.

Anette maler rum. Ofte arbejder hun med perspektiver, planer og rumillusioner inspireret af en opbygget model.

I dette tilfælde har Anette taget udgangspunkt i en eksisterende forladt bygning i Vestjylland, som har inspireret hende til en hel billedserie.

Det originale værk  kan du nyde næste gang du kommer forbi emcons kontor i Kongens Lyngby.