25Hours Hotels på Købmagergade

Hines Nordics har renoveret og transformeret en række historiske bygninger fra 1800-1900 årene i Købmagergade, hvor hotelkæden 25Hours Hotels nu har fået sit første boutique-hotel i København. Hotellet 25hours Hotels Copenhagen Indre By er hotelkædens 15. hotel.

Emcon har været bygherrerådgiver på projektet, hvor vi også har haft den gennemgående projektledelse. Vi er stolte af, at vi gennem et særdeles godt samarbejde med alle parter på projektet har været med til at styre et projekt med stor kompleksitet sikkert i mål.

Ejendommen er på ca. 21.600 m² og hotellet er på ca. 17.000 m2 og har i alt 243 værelser. Udover hotel rummer bygningerne også detail, restauranter og boliger.

Totalentreprenør på renoveringsprojektet var Hoffmann med BBP arkitekter, EKJ ingeniører og 1:1 landskab som underrådgivere. Derudover har vi arbejdet sammen med indretningsarkitekt Martin Brudnizki Design Studio, som har lokationer i hhv. London og New York og kunstkonsulenterne Visto Images med lokationer i Paris, Cypern, London og USA, som har formået at give hotellet sit eget unikke udtryk.