Team Rynkeby Øresund

emcon har haft besøg af 43 ryttere fra Team Rynkeby Øresund – og det var vi fordi vi er guldsponsor for Team Rynkeby. 

Team Rynkeby indsamler årligt millioner af kroner til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, der hjælper børn med kritiske sygdomme. Fonden og de mange aktører, der er involveret, bidrager gennem fritid og engagement til livsvigtig forskning og er med til at hjælpe sygdomsramte børn og deres familier – en god og vigtig sag, som alle kan relatere til. 

På sponsorbesøget mødte vi rytterne med klap, kage og venlige ord fra emcons CEO Jeppe Blak-Lundahl: 

”Team Rynkeby tager ansvar, involverer sig og ønsker en udvikling – alt sammen værdier som også ligger dybt forankret i emcons dna. I emcon er omdrejningspunktet – både for de sager, vi er involveret i og for de mennesker, vi er – relationer og resultater, drevet af passion og engagement for at gøre noget godt, gøre en forskel og bidrage positivt. Det er det, vi navigerer efter! Og derfor støtter vi! 

Og så dyrker det hele menneske – for når engagement, passion og det, at gøre en forskel, også dyrkes i vores private sfære, tror vi på, at vi også bliver bedre, når vi agerer i vores opgaver i virksomheden.  

Så når en kollega vil være med til at gøre noget for andre så støtter vi op.  

emcon er glade for og stolte af at kunne bidrage i en menneskeligt så vigtig sag.”