Claus Visti Hansen

 

Akademiingeniør

 

 

 

+45 2963 3720
cvh@emcon.dk

Claus har erfaring med ledelse af komplekse projekter og processer og har været involveret i en række byggeprojekter inden for det private og offentlige byggeri. Han har erfaring med alle entreprisetyper og stor indsigt i byggeriets forhold, herunder byggejura og overgangen fra byggeri til drift, samt praktisk anvendelse af commissioning og digitale værktøjer. Herunder erfaring med due diligence, projektudvikling, udbud, kontrahering, udførelse, kravhåndtering, aflevering og idriftsættelse, inklusiv 1- og 5 års eftersyn. 

Claus arbejder ud fra et struktureret, analytisk og strategisk perspektiv, med et relations- og helhedsorienteret fokus på at drive komplekse projekter og processer i mål ved en proaktiv og løsningsorienteret tilgang. Fritiden bruges sammen med familien og Claus nyder turen på racercykel og mountainbike når muligheden byder sig.