Charlotte Nørbak

 

Akademiingeniør, Proceskonsulent

 

 

 

51231803

cno@emcon.dk

Charlotte har en solid tværfaglig baggrund inden for byudvikling, bygge- og anlægsprojekter. Hun har mangeårig erfaring med strategisk rådgivning og bæredygtigt byggeri og er god til at formulere visioner og strategier og omsætte til konkrete handlinger og projektresultater. Det være sig både for private, offentlige og almene bygherrer.

Charlotte kan de klassiske discipliner med projektledelse, mødeledelse, aftaleforhold, EU-udbud, tids- og økonomistyring samt samarbejdsmodeller, konkurrence- og entrepriseformer. Med sin baggrund som almen bygherre er hun fuldt opdateret om de rammer og vilkår det almene byggeri arbejder indenfor, herunder Landsbyggefondens og Byggeskadefondens rammer samt den delegerede bygherremodel.

Med sin udadvendte og kommunikerende fremtræden er Charlotte også en øvet procesfacilitator og interesserer sig for at skabe gode involverende processer. Privat sætter Charlotte pris på tiden med familien. Hun bor på landet hvor tiden bl.a. bruges i køkkenhaven og i driverhuset og så er hun glad for at løbe og cykle og naturen i det hele taget