Thomas Haraldsen

 

Diplomingeniør

 

 

 

+ 45 5137 6068

th@emcon.dk 

Thomas er uddannet Diplomingeniør, der arbejder struktureret og helhedsorienteret med stor forståelse for processers afhængigheder i såvel små, som store komplekse opgaver. Med mange års baggrund i entreprenørbranchen trækker Thomas på en bred viden og forståelse af grænsefladeproblematikker i en lang række byggetekniske fag, og anvender denne viden for optimering af samarbejde, planlægning og procesoptimering med sans og forståelse for samarbejdspartneres forskellige behov og succeskriterier.

Thomas arbejder for et bredt og personrelateret samarbejde, hvor bred viden skaber mulighed for valg af de bedste løsninger, der tilfredsstiller kundens behov og ønsker indenfor kvalitet, tid og økonomi. Thomas arbejder desuden for anvendelse af kendte såvel som nye værktøjer i afvejning af største værdi for projektet, herunder med et stort fokus på udvikling og anvendelse af BIM og VDC.

I det private dyrker Thomas familien i bredeste forstand, som sammenbragt med livs udkårne og 5 dejlige børn. Restmængde af tid går til musik og guitarspil, rejser, bøger, træning, venner og en procentdel som frivillig i Ingeniører Uden Grænser