Sarah van Daalen

 

Cand.merc. IMM

 

 

 

+45 2680 8060
sd@emcon.dk

Sarah har en bred baggrund inden for marketing og kommunikation og har stor erfaring med at udvikle brandidentiteter og effektive kommunikationsstrategier, der engagerer og inspirerer uanset målgruppen.

Hun har også øje og interesse for grafisk design og visuel kommunikation som gør at hun også kan . Sarah har en sund interesse for at følge med i de seneste tendenser og teknologier inden for branding og kommunikation, og hendes passion for innovation og kreativitet skinner igennem i alt, hvad hun gør. 

Når Sarah ikke er i Emcon, er hun sammen med hendes mand og sønnen Max – og deres strømpesultne Golden Retriever, Dempsey. Sarah har boet i Singapore i en periode sammen med familien, og elsker derfor at rejse og være ude og opleve verden, opleve forskellige kulturer og møde nye mennesker. For at koble af, bliver løbeskoene støvet af en gang i mellem eller der nydes noget god mad med venner og familie.