Cecilie Therese Hansen

Arkitekt 

 

 

 


+45 6088 1566
cth@emcon.dk

Cecilie har bred erfaring med ledelse af projekter og processer – både i privat og offentlig bygherreregi – med særlig fokus på udvikling i de tidlige faser af projekter. Hun har solidt indblik i programmering, udbud og ledelse af byggeri, master planning og space management. Et særligt fokusområde er udvikling og understøttelse af bæredygtige løsninger tilpasset situation, projekt og bygherre. Cecilie har en stærk evne til at forstå og bearbejde komplekse sammenhænge til konkrete eksekverbare løsninger, og motiveres af tværfagligt samarbejde, der leder til helhedsorienterede resultater. 

Cecilie er en habil skiløber og nyder derfor at teste pisterne sammen med familien. Om sommeren er det havet, der trækker, samt lange gåture med familiens jagthund. Hun er udtalt familiemenneske og holder af at rejse for at opleve byliv, natur og mennesker.