Udbud

Få det rette tilbud første gang
Udbud kan være en vanskelig størrelse, blandt andet fordi offentlige bygherrer er underlagt en lang række formelle regler for både udbud og tilbudsindhentning.
Lad os hjælpe dig med dine udbud, så du er sikret, at de altid er korrekte og følger EU-direktiverne og Tilbudsloven, samtidig med at de er lige til at gå til for tilbudsgiverne.

Bedre udbud – bedre chancer for at få det rigtige tilbud
Et gennemarbejdet og entydigt udbudsmateriale giver dig en lang række fordele.
Ikke alene er der langt større chancer for at få det rigtige tilbud, du er også både bedre sikret og forberedt, når udbudsforretningen er afsluttet, og projektet er i gang – og du behøver ikke at ikke indregne særlige risikotillæg.
Vi går på dine vegne konkret ind i udbuddet og opstiller vurderingsmodeller, som sikrer dig udvælgelse af det bedste tilbud. Udbudsmateriale og kontrakter er altid forberedt og målrettet efter dine kompetencer og din risikoprofil.

Vi kender reglerne
Udbud er reguleret af en kompliceret lovgivning som f.eks. EU’s udbudsregler og tilbudsindhentningsloven.
Vi har både den juridiske indsigt og erfaring, der gør, at vi kan hjælpe dig med at sikre, at dine udbud altid lever op til de til enhver tid gældende regler og love på området.

Vi er din partner med erfaring og kommerciel indsigt
Med over 25 års erfaring med at strukturere og klargøre udbud har vi styr på lovgivningen, helheden og hver enkelt del, og vi holder os hele tiden opdaterede på, hvad der kommer af nye regler og love.

Vi gør udbud til tilbud, man ikke kan sige nej til