Samfundsansvar

Med succes følger ansvar
Som mellemstor virksomhed ved vi, at vi har et ansvar overfor både vores ansatte, vores kunder og for samfundet. Et ansvar, som vi tager meget alvorligt.

Emcon og byggeriets samfundsansvar
Som medlem af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar påtager Emcon sig det ansvar der følger med, at være en rådgivningsvirksomhed i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen.
Emcon arbejder således efter charterets grundlæggende principper ved at:

  • Bidrage til en samfundsansvarlig ejendoms-, bygge- og anlægsbranche
  • Styrke vore relationer til interessenter og det omgivende samfund
  • Agere forretningsmæssigt, professionelt og ansvarligt.

I praksis forfølges de grundlæggende principper på tre hovedområder:
Vores arbejdsliv – Emcon er en arbejdsplads, der tilbyder udfordring og udvikling, samhørighed og mangfoldighed, arbejdsglæde og trivsel. Vi insisterer på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vores kunder og projekter – Vi realiserer vores kunders ambitioner ved at konkretisere deres projekter og føre dem ud i livet. Vi leverer den bedste rådgivning om at sikre transparens, ligebehandling og ordnede forhold på byggepladserne. Projekterne bliver en platform for dialog og læring for alle parter.

Vores omgivelser – Betydningen af vores rådgivning rækker videre end til den enkelte kunde og det enkelte projekt. Det er vores ambition at skabe bæredygtige projekter, som befordrer liv og mangfoldighed.