Nynne Lundt

 

Cand. arch.
Diplom i Ledelse, CRBB

 

 

+45 2910 2706
nl@emcon.dk

Personlig erfaring med rollen som bygherre og rådgiver kombineret med en interesseret tilgang til andre og det konkrete projekts særlige værdiskabelse gør Nynne til en vellidt og kompetent projektleder. Fokus er særligt på de indledende faser i byggeriet og den kompleksitet der ofte er forbundet med at få et projekt rigtigt fra start. Her arbejder Nynne med et skarpt strategisk fokus og en helhedsorienteret, proaktiv og løsningsorienteret tilgang til at drive udviklingsprocesser- og projekter.

Fritiden bruges i høj grad sammen med den nære familie og venner – ofte i en kombination af højlydte grin, livlige diskussioner og god mad. Ferierne bruges som regel på Fanø eller Sydfyn, med en enkelt afstikker længere sydpå om sommeren og nordpå om vinteren.