Mogens Bendixen

 

Bygningskonstruktør BTH, Merkonom, Teknonom

 

+45 2247 5188
mob@emcon.dk

 

Mogens har, via tidligere projekter og arbejde for forskellige udviklere og investorer, solid erfaring med at lede udviklingsprojekter med omfattende kompleksitet, og kendskab til arbejdsgangene hos større private og semioffentlige bygherrer. De seneste år har arbejdet inkluderet bygge og udviklingsprojekter samt udbuds-, gransknings- og strategiske opgaver på komplicerede projekter og ejendomme, herunder projektledelse, procesledelse, prissætning, budgetter, idéoplæg, byggeprogram, økonomi- og budgetstyring samt risikoforhold.

Fritiden anvendes ofte med byggeri af/på egen villa, og gerne en runde på golfbanen med venner og netværket.

Mogens er meget aktiv i det gode køkken og dertilhørende vine hvor specielt Italien og Spanien er lagt i kælderen – og går i øvrigt ikke af vejen for et godt spil Whist.