Louise Nordtorp

 

Cand. scient.

Master of disaster management

 

 

+45 2498 2655

lnj@emcon.dk

 

Louise har god erfaring med koordinering og planlægning af anlægsprojekter, herunder kvalitetsledelse af store komplekse infrastrukturprojekter. Her har Louise bl.a. fokus på at gøre kvalitetssikring til en integreret proces i forbindelse med design, planlægning og udførelsesfaserne samt sikre værdiskabelse for både rådgivere, entreprenører samt bygherre i forbindelse med aflevering.

Louise er desuden uddannet lead auditor og udfører audits ud fra præmissen om, at vi sammen identificerer de svageste led og sammen gør kæden stærkere. Louise går gerne forrest, når der skal gøres en forskel og sikrer, at alle er med på rejsen.

Arbejdet og uddannelse har givet Louise en solid erfaring med interessenthåndtering, kommunikation og koordinering af grænseflader parter imellem.

I privatlivet nyder Louise tiden med familien og venner – gerne i sommerhuset i Sverige. Louise elsker at rejse og er altid nysgerrig på at lære nye steder og mennesker at kende.